Αρχική

Η SAFE4U στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο με εύκολη πρόσβαση. Διαθέτει demo για την παρουσίαση των προϊόντων μας, ώστε να έχετε την ευκαιρία εξ’αρχής να δείτε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσετε.
Η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια για εμάς είναι τα δύο κυριότερα συστατικά για την αρχή οποιασδήποτε συνεργασίας μας μαζί σας, για αυτό σε κάθε εγκατάσταση λειτουργούμε με το ίδιο σθένος που θα το κάναμε και για εμάς προσωπικά, την οικογένεια μας , τα παιδιά μας.
Εστιάζουμε σε κάθε μας πελάτη ξεχωριστά , και λειτουργούμε, με βάση τις ανάγκες του , ώστε να του προτείνουμε την ιδανική λύση που του αρμόζει.

Φροντίζουμε λοιπόν να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ώστε σε κάθε σας ανάγκη ή πρόβλημα να είμαστε εκεί για να σας το επιλύσουμε.
Συνεργαζόμαστε μαζί σας με υπευθυνότητα και συνέπεια και έχουμε φροντίσει να είμαστε εφοδιασμένοι με τα πιο αξιόπιστα εργαλεία και με τους πιο έμπειρους τεχνικούς. Οι τεχνικοί μας είναι όλοι άρτια εκπαιδευμένοι από ανώτατες ή ανώτερες σχολές και έχουν περάσει με επιτυχία όλα τα σεμινάρια από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους στην Ελλάδα, με σκοπό πάντα να διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα της εγκατάστασης σας. Όλοι οι τεχνικοί της εταιρίας μας έχουν άδεια τεχνικού εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας από την γενική διεύθυνση, όπως ορίζει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης , βάση του νόμου 2518/ 97.